Preskočiť na hlavný obsah

Viete, ako jednoducho prepínať meny pri platbách z mobilu kdekoľvek ste?

Často cestujete po svete a potrebujete platiť v rôznych menách? Využite jednu kartu na platby kdekoľvek.

Vyskúšali ste už Revolut, online banku? Tá vám umožní zmeniť peniaze podľa medzibankového kurzu kedykoľvek chcete, priamo z mobilu.

Medzibankový kurz vám poskytne najvýhodnejšiu výmenu peňazí, čím vám umožní maximalizovať hodnotu transakcií. Môžete si uchovávať peniaze vo viac ako 25 menách a ľahko sa prispôsobiť meniacim sa potrebám vášho podnikania.

Ako to funguje v praxi?

  1. Registrácia a stiahnutie aplikácie: Stiahnite si aplikáciu Revolut do svojho smartfónu. Po registrácii získate prístup k digitálnemu účtu, kde môžete spravovať svoje financie.
  2. Výmena mien podľa medzibankového kurzu: Revolut vám umožní zameniť peniaze podľa medzibankového kurzu. Vyberte množstvo a menu, ktoré chcete vymeniť, a aplikácia vypočíta aktuálnu hodnotu.
  3. Neobmedzené prichádzajúce prevody: S Revolutom môžete prijímať prevody vo viacerých menách bez obmedzení. Pomôže vám to efektívne riadiť príjmy a výdavky na medzinárodnej úrovni.
  4. Platby a prevody: Posielajte peniaze svojim partnerom, plaťte za tovary a služby alebo prevádzajte peniaze na iné účty vo viac ako 25 menách.

Takto si zjednodušte a zefektívnite správu vašich medzinárodných financií, čo vám šetrí čas a peniaze.

Chcete viac skvelých tipov? Navštívte náš web a blog.

Vyhľadávanie