Preskočiť na hlavný obsah

Staň sa súčasťou nášho tímu: Hľadáme novú účtovníčku alebo účtovníka

Tím Dataling.
Tím Dataling.

Naša spoločnosť Dataling hľadá novú kolegyňu alebo kolegu. Ak ťa baví práca s číslami, si presný, zodpovedný a chceš pracovať v prostredí, ktoré podporuje odborný rast, neváhaj a pridaj sa k nám!

Tvojou náplňou práce bude samostatné vedenie podvojného účtovníctva pre pridelené spoločnosti, spracovanie DPH agendy a spolupráca pri mesačných a ročných uzávierkach. Budeš sa podieľať aj na príprave štatistických výkazov a komunikácii s klientmi a inštitúciami. Okrem toho budeš spolupracovať s tímom na ďalších účtovných úlohách podľa zadania šéfky.

Ponúkame ti prácu v príjemnom prostredí stabilnej a úspešnej spoločnosti, moderné kancelárske priestory, veľké akvárium a veľa kvetov. Čaká ťa mladý kolektív, pravidelné vzdelávanie formou školení a kurz anglického jazyka priamo vo firme. K tomu sa pridáva aj pohodová šéfka a príležitosti na kariérny rast. Navyše, môžeš sa tešiť na firemné akcie a teambuildingy.

Čo očakávame? Hľadáme niekoho, kto má minimálne 1-ročnú prax v účtovníctve, odborné znalosti v podvojnom účtovníctve a DPH a vášnivý prístup k tejto oblasti. Precíznosť, dôslednosť a schopnosť samostatne spracovávať účtovné úlohy pre viacerých klientov sú pre nás kľúčové. Ak si zodpovedný a máš chuť učiť sa aj nové veci, si ten pravý kandidát!

Pre túto pozíciu je potrebné minimálne stredoškolské vzdelanie s maturitou v odbore ekonomika, účtovníctvo alebo financie. Znalosť programov OMEGA a Microsoft Excel je nevyhnutná, a vodičský preukaz skupiny B je výhodou.

Ak ťa táto ponuka zaujala a spĺňaš uvedené požiadavky, neváhaj nás kontaktovať na info@dataling.sk. Viac informácií máme aj v časti kariéra. Tešíme sa na tvoju reakciu a na prípadné stretnutie!

Mgr. Zuzana Žigová

PR manažérka

Súčasťou nášho tímu je od novembra 2023. Má na starosti obsahový a digitálny marketing. Vytvára články, videá a príspevky, ktoré posúvajú našu značku vpred. Pred príchodom do Dataling pracovala ako videoredaktorka denníka SME a online redaktorka spravodajstva TV Markíza. Vo voľnom čase rada cestuje po Slovensku a objavuje nové miesta.

Vyhľadávanie