Preskočiť na hlavný obsah

Legálna daňová optimalizácia 2024: Inšpirácia a nové trendy pre náš tím

Náš tím s Ing. Mgr. Martinom Tužinským PhD.
Náš tím s Ing. Mgr. Martinom Tužinským PhD.

Naše kolegyne mali príležitosť zúčastniť sa dvojdňovej konferencie Legálna daňová optimalizácia 2024, ktorá sa konala 7. - 8. októbra v malebnom prostredí Hotela KASKADY. Podujatie prinieslo mnoho užitočných a aktuálnych informácií pre oblasť daňovej optimalizácie, ktorú priblížil jeden z najuznávanejších daňových poradcov na Slovensku, Ing. Mgr. Martin Tužinský PhD.

Na konferencii sa rozoberali najnovšie trendy, ktoré môžu priamo ovplyvniť efektivitu a úsporu našich klientov. Okrem iného sme mali príležitosť rozšíriť si vedomosti o aktuálnych zákonoch a legislatívnych zmenách, ktoré ovplyvnia daňové procesy a možnosti optimalizácie pre firmy i jednotlivcov.

Legálna daňová optimalizácia v roku 2024.
Legálna daňová optimalizácia v roku 2024.

Sme hrdí, že sme mohli byť súčasťou tohto podujatia a priniesť vám aktuálne informácie, ktoré budú mať praktický prínos pre vašu firmu. Novozískané poznatky nám pomôžu poskytovať ešte lepšie a inovatívnejšie riešenia v oblasti daňovej optimalizácie a sme pripravení ich čo najskôr pretaviť do praxe.

Konferencia v hoteli KASKADY.
Konferencia v hoteli KASKADY.

Ak hľadáte partnera, ktorý vám pomôže efektívne optimalizovať daňové náklady a zároveň dodržiavať zákonné požiadavky, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám poskytneme odborné poradenstvo šité na mieru vašim potrebám.

Mgr. Zuzana Žigová

PR manažérka

Súčasťou nášho tímu je od novembra 2023. Má na starosti obsahový a digitálny marketing. Vytvára články, videá a príspevky, ktoré posúvajú našu značku vpred. Pred príchodom do Dataling pracovala ako videoredaktorka denníka SME a online redaktorka spravodajstva TV Markíza. Vo voľnom čase rada cestuje po Slovensku a objavuje nové miesta.

Vyhľadávanie