Preskočiť na hlavný obsah

Naša šéfka sa stala certifikovanou daňovou poradkyňou: Aké výzvy ju čakali a čo ju motivovalo?

Veronika Kaisová.
Veronika Kaisová.

V Datalingu máme novinku. Naša šéfka, hlavná účtovníčka, Veronika Kaisová úspešne získala certifikát daňovej poradkyne, čím otvorila novú kapitolu nielen vo svojej profesnej kariére, ale aj v rozvoji našej firmy. Tento významný míľnik je výsledkom jej odhodlania, odbornosti a neustáleho vzdelávania sa v oblasti daňového poradenstva.

Veronika priznala, že príprava na skúšky nebola jednoduchá. "Bolo to náročné po časovej stránke, tá príprava, práca do toho, aj rodinný život a všetko to skĺbiť nebolo jednoduché," hovorí o svojich skúsenostiach.

Napriek výzvam bola jej motivácia jasná. "V práci sa často stretávame s rôznymi daňovými problémami u klientov, tak to bol hlavný dôvod, prečo som sa rozhodla prihlásiť na tieto skúšky," vysvetľuje.

Dôraz na neustále vzdelávanie sa je pre ňu kľúčový. "Požiadavky na účtovníka sú čoraz náročnejšie, tak sa určite budeme snažiť do budúcna rozširovať oblasti našej činnosti, ako je napríklad aj audítorstvo," dopĺňa Veronika Kaisová s víziou do budúcnosti.

Sme hrdí, že môžeme osláviť tento významný úspech našej šéfky a tešíme sa na nové príležitosti, ktoré prinesie do našej firmy. Jej cesta k získaniu certifikátu nám všetkým ukazuje hodnotu neustáleho vzdelávania a profesného rastu.

Mgr. Zuzana Žigová

PR manažérka

Súčasťou nášho tímu je od novembra 2023. Má na starosti obsahový a digitálny marketing. Vytvára články, videá a príspevky, ktoré posúvajú našu značku vpred. Pred príchodom do Dataling pracovala ako videoredaktorka denníka SME a online redaktorka spravodajstva TV Markíza. Vo voľnom čase rada cestuje po Slovensku a objavuje nové miesta.

Vyhľadávanie